Ψηφιακή εκτύπωση λευκού χρώματος


Κείμενο & εικόνες: typografisa.gr 

Ένα καινοτόμο προϊόν τελευταίας τεχνολογίας της έγχρωμης ψηφιακής εκτύπωσης είναι η εκτύπωση λευκού χρώματος. Στην εταιρεία Τυπογράφισα, διαθέτουμε αυτή τη σημαντική λειτουργική και τεχνολογική καινοτομία του πέμπτου χρώματος. Η χρήση του λευκού χρώματος επιτρέπει την εκτύπωση τόσο σε έγχρωμα ειδικά χαρτιά όσο και σε διαφάνειες. Επιπλέον, άριστη είναι η αποτύπωση της λεπτομέρειας, συμπληρώνοντας το κενό που είχε αφήσει η μεταξοτυπία.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ:

• Εκτύπωση του διαφανούς (τοπικό UV), που επιτρέπει την επιλεκτική ή σε όλη την επιφάνεια επικάλυψη για προστασία ήειδική χρωματική απόδοση.

• Banner Sheet Printing. Εκτύπωση σε φύλλα μήκους μέχρι 70cm. Τροφοδοσία Banner από τον αυτόματο τροφοδότη μεγάληςχωρητικότητας.

• Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης σε ανάγλυφα και ειδικής υφής έντυπα και υλικά.

• Ακριβής, ευθυγραμμισμένη και σταθερή πορεία του χαρτιού κατά την εκτύπωση και των δυο όψεων (simplex, duplex), πράγμα το οποίο εξασφαλίζει την ακριβή και ορθή τοποθέτηση του περιεχόμενου της εκτύπωσης επί του χαρτιού.

• Κύλινδρος που αφαιρεί ξυσίματα (scratch marks) και τυχόν αποτυπώματα επί του ιμάντα μεταφοράς οδήγησης ροής (fusing belt), στοιχείο σημαντικό για την εκτύπωση επί παχέων και ανομοιόμορφων εντύπων, (π.χ. φάκελοι, εξώφυλλα, κλπ).








Πηγή: typografisa.gr 

Σχόλια