ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ GRAPHICA 2017


Με 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην Ελληνική Αγορά, η GRAPHICA αποτελεί την μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη έκθεση Γραφικών Τεχνών στη Ελλάδα! Κύριος στόχος της GRAPHICA ήταν από την αρχή η ανάδειξη της τεχνολογικής εξέλιξης τόσο σε επίπεδο μηχανημάτων παραγωγής και υλικών όσο και σε επίπεδο λογισμικού.
Η εξέλιξη του κλάδου των Γραφικών Τεχνών σε παγκόσμιο επίπεδο, επέτρεψε στη GRAPHICA να μεταλλάσσεται, χρόνο με το χρόνο, και να ενσωματώνει ολοένα και περισσότερους τομείς της έντυπης και οπτικής επικοινωνίας.

Η επικείμενη 15η Διοργάνωση της GRAPHICA στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου του 2017 αποτελεί σταθμό στην πορεία της έκθεσης καθώς, για πρώτη φορά, η έκθεση διευρύνει το φάσμα προβολής της, ενσωματώνοντας το σύνολο των Γραφικών Τεχνών και της Οπτικής Επικοινωνίας κάτω από μία στέγη.

Η GRAPHICA 2017 έχει δεσμεύσει 12.000 τμ. εκθεσιακής επιφάνειας η οποία εκτείνεται σε ένα επίπεδο στο MEC Παιανίας.

Μετά τη σημαντική εμπορική επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης, η οποία επετεύχθη μέσα σε ένα ρευστό οικονομικό και πολίτικο περιβάλλον για τη χώρα μας, η έκθεση GRAPHICA καθιερώνεται πλέον ως το σημαντικότερο και μακροβιότερο επαγγελματικό εκθεσιακό γεγονός της Εκτύπωσης στην Ελλάδα.


Η είσοδος στους επισκέπτες είναι δωρεάν.

Για την είσοδό σας στην αίθουσα απαιτείται συμπλωμένη με τα στοιχεία σας πρόσκληση (κατεβάστε στην πρόσκλησή σας από εδώ) ή με την επίδειξη της επαγγελματικής σας κάρτας και καταγραφή των στοιχείων σας στην υποδοχή του εκθεσιακού.


Τόπος διεξαγωγής της έκθεσης

Το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής.

Είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου ( αριθμ. 301 ) όσο και μέσω της Αττικής οδού ( Έξοδος 17 – Κάντζα ).

Με τους νέους οδικούς άξονες το MEC απέχει πλέον:
10′ από το Διεθνή Αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος”
10′ από την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ), Μεταμόρφωση
25′ από το Κέντρο της Πόλης
Parking Το MEC διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του.

Περισσότερες πληροφορίες: 


Σχόλια