Το πρώτο φεστιβάλ γραφιστικής και οπτικής επικοινωνίας στην Κύπρο


Η ιστοσελίδα I love graphic (www.ilovegraphic.net) συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής και στοχεύει να γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια διοργανώνοντας το Φεστιβάλ I love graphic.
Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να λειτουργήσει ως παράθυρο επικοινωνίας μεταξύ των καλλιτεχνών και των ανθρώπων των Γραφικών Τεχνών και της Οπτικής Επικοινωνίας, προσφέροντάς τους βήμα και αναγνωρισιμότητα. Στόχο έχει επίσης να φέρει σε επαφή το ευρύ κοινό με την Τέχνη της Οπτικής Επικοινωνίας, δημιουργώντας ένα ελεύθερο πεδίο έκφρασης.
Για τους λόγους αυτούς, γιορτάζει τα γενέθλιά της και προσφέρει ένα φεστιβάλ γραφιστικής και οπτικής δημιουργίας.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αγλαντζιάς όπως και του Συμβουλίου Νεολαίας Αγλαντζιάς.



Στο πλαίσιο του διοργανώνεται και ένας διαγωνισμός αφίσας, ώστε να συγκεντρωθούν έργα τα οποία θα αποτελέσουν το υλικό μιας έκθεσης.
Η έκθεση αυτή θα περιλαμβάνει τα … καλύτερα από τα υποβληθέντα έργα, όπως θα κρίνει ειδική επιτροπή.
Οι «καλλιτέχνες» της νέας τεχνολογίας, γραφίστες, εικονογράφοι, motion designers, αλλά και φοιτητές δημοσίων και ιδιωτικών πανεπιστημιακών σχολών καλούνται να οπτικοποιήσουν την άποψή τους στο θέμα +κίνηση. Τα έργα πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή (JPEG ή PDF) μέχρι τις 4 Μαρτίου 2016.
(http://ilovegraphic.net/festival-i-love-graphic/deltio-simmetochis-gia-tin-ekthesi-afisas-me-thema/).



Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης διαλέξεις, προβολή κινουμένων γραφικών από το International Motion Festival-Cyprus και άλλα παράλληλα δρώμενα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, www.ilovegraphic.net

I LOVE GRAPHIC


Σχόλια