Οι "Σημειώσεις Γραφιστικής" και σε χαρτί


Σκοπός του άρθρου είναι να ενημερωθείτε ότι το blog «Grafic Notes» θα έχει πλέον τη δική του στήλη στο νέο περιοδικό «GR Design». Το πρώτο «τυπωμένο» άρθρο θα το δείτε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού. Αφορμή της προσπάθειας αυτής είναι η διάθεση για προσφορά γνώσεων και θεμάτων που αφορούν στον σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας.
Ο τίτλος της νέας στήλης θα είναι «Σημειώσεις Γραφιστικής», όπως άλλωστε είναι και το ελληνικό όνομα του blog. Στην στήλη αυτή θα δημοσιεύονται άρθρα σχετικά με τα 

Το «GR Design» είναι ένα περιοδικό το οποίο στηρίζεται από μια ομάδα δημοσιογράφων αλλά και ανθρώπων του χώρου της οπτικής επικοινωνίας γραφίστες, σχεδιαστές και καθηγητές. Άνθρωποι που με τη δουλειά τους έχουν διαμορφώσει τη γραφιστική όπως την ξέρουμε εμείς σήμερα, αλλά και που επιμένουν να στέκονται δίπλα στους νέους δημιουργούς, να τους ενισχύουν και να τους στηρίζουν, στοχεύοντας έτσι στην εξέλιξη και στην βελτίωση του κλάδου.


Το βασικότερο είναι πως η ύλη του περιοδικού απευθύνεται σε όσους «σπουδάζουν» την γραφιστική. Δηλαδή, σε όλους εκείνους που θέλουν να «γνωρίζουν» και σε όλους αυτούς που θέλουν πρώτα να σκέφτονται και μετά να σχεδιάζουν. 

Εξάλλου, όλα τα προϊόντα του σχεδιασμού οπτικής επικοινωνίας αντανακλούν την ωριμότητα του δημιουργού τους και αντιπροσωπεύουν την παιδεία που έχει λάβει ως μαθητής και φοιτητής, αλλά και που συνεχίζει να λαμβάνει στον επαγγελματικό του χώρο.

Σχόλια