Nostalgia Project


Την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2013 και ώρα 8μμ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης αφίσας με τίτλο Τhe Nostalgia Project του σχεδιαστή Δημήτρη Αναστασιάδη, στην αίθουσα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας στην οδό Μυλλέρου 19 στο Μεταξουργείο.
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από την Παρασκευή 1 μέχρι και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και θα είναι ανοιχτή τις καθημερινές 18:00 – 21:00 και τα Σαββατοκύριακα 12:00 – 18:00.

To έργο του δημιουργού περιλαμβάνει 10 αφίσες σχεδιασμένες ψηφιακά, χρησιμοποιώντας φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό του αρχείο, συνδυασμένο με έντονα στοιχεία τυπογραφίας, λέξεις και ποιητικό λόγο προκειμένου να αποδώσει μια νοσταλγική ατμοσφαιρική διάθεση.
Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: MacArt (χορηγός εκτυπώσεων) και Freedom 88,9 FM, save.these.dates, +design (χορηγοί επικοινωνίας)




«Μνήμες που δεν έσβησαν ποτέ και έγιναν όνειρα ή και εφιάλτες, ευχές, αρώματα και λέξεις, ιδέες και χαμόγελα, το άγγιγμά της, ένα τραγούδι, λίγος καφές και ένα τσιγάρο. Αυτό είναι το Nostalgia Project».


Ο Δημήτρης Αναστασιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Φοίτησε Graphic Design στο Mediterranean College, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με υποτροφία, αποκτώντας BA(Hons) στο Graphic Design το 2003. Συνέχισε με Master in Design στο Northumbria University, στη Βρετανία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2007 συνεργάσθηκε με διάφορα διαφημιστικά και δημιουργικά γραφεία. Επί του παρόντος, πέρα των επαγγελματικών του ασχολιών, προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις» και αρθρογραφεί στο enternity.gr. Παράλληλα σχεδιάζει τα web comic blog «το καμένο pixel» και “dead pixel walking” και συνεχίζει τις σπουδές του στη μουσική.

Σχόλια