Συσκευασίες στο λευκό


Συνεχίζοντας το ψάξιμο για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις συσκευασιών, συνέλεξα μια σειρά από εικόνες με συσκευασίες που έχουν ως βάση το λευκό.Είναι αρκετά ενδιαφέρον, να δούμε πως συνδέεται το λευκό με την ψυχολογία του αγοραστή και πόσο λειτουργικό είναι σε μια συσκευασία. 


Το λευκό συνδέεται με το φως, την καλοσύνη, την αθωότητα και την αγνότητα. Θεωρείται το χρώμα της τελειότητας και σημαίνει ασφάλεια. 
Στη διαφήμιση, το λευκό συνδέεται με την ψυχραιμία και την καθαρότητα, επειδή είναι το χρώμα του χιονιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λευκό για να προτείνετε την απλότητα στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Είναι το κατάλληλο χρώμα για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι άγγελοι περιγράφονται συνήθως με άσπρα ενδύματα. Συνδέεται με τα νοσοκομεία και τους γιατρούς, έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προτείνετε την ασφάλεια, κατά το προαγωγή των ιατρικών προϊόντων. Τέλος, το λευκό συνδέεται συχνά με το χαμηλό βάρος, τα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τρόφιμα, και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Σχόλια